Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Šarkany - ideálny spôsob ako tráviť jeseň s deťmi

Šarkan je jedna z mála hračiek, ktoré nevymizli ani napriek uponáhľanej dobe notebookov, smartfónov a elektroniky. Je to jednoduchá hračka, ktorá je zhotovená z PE fólie alebo z odolného RIP-STOP polyesteru. Je priviazaná špagátom a vďaka nemu vieme šarkanov korigovať, púšťať vyššie alebo ich priťahovať k sebe a ovládať ich.

RC-šarkan-vážka

Najvhodnejšia doba na púšťanie šarkanov je v našich zemepisných končinách jeseň, ale počas veterných dní je možné užívať túto lietajúcu hračku aj v iné ročné obdobie. Hitom sú šarkany s vyobrazením známych detských rozprávok akými sú Minnie, Frozen elza, Dory, Super wings, Princess, Mia and me od renomovanej nemeckej spoločnosti Gunther, ktorá sa zaoberá distribúciou šarkanov a lietadielok pre deti.

lietajuci-šarkan

V našej ponuke sa nájdu aj šarkany pre dospelých, sú to tie, ktoré pripomínajú rogalo a sú zhotovené z RIP-STOP polyesteru, ktorý je o čosi odolnejší ako PE fólia. Tieto šarkany nesú označenie v názve "LOOP".

šarkan-motyl

Ak ste doteraz zaváhali, veríme, že po našom článku sa to zmení a šarkan u Vás nebude chýbať a vy nevynecháte žiadnu šarkaniádu vo vašom okolí. Deti budú z tohto darčeku nadšené a možno aj vo Vás táto hračka vzbudí pekné spomienky na detstvo :)

Odkaz na šarkany, ktoré si môžete zakúpiť nájdete TU: https://www.aeromodel.sk/sarkany/

TIP: Pozrite si viac tipov na výrobu detských hračiek, ktoré zvládnete hravo aj sami.