Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Ručné stabilizátory

Hľadáte stabilizátor pre váš smartfón, GoPro kameru, videokameru alebo zrkadlovku? Nemôžete sa rozhodnúť, ktorý stabilizátor je pre Vás a Váš fotoaparát najvhodnejší?

 FEIYU-TECH-FY-a2000-Brushless-Handheld-Gimbal-3-Axis-Stabilizer-for-DSLR-Camera-Canon-5D-SONY.jpg_640x640
Keďže kamery sú čím ďalej menšie a ľahšie a fotoaparáty v smartfónoch sa naďalej zlepšujú, potreba ručných stabilizátorov stále rastie. Mnoho fotoaparátov je čiastočne vybavená stabilizáciou obrazu. Pri ručných snímkach však často potrebujete viac podpory a tú získate vďaka ručným stabilizátorom FeyiuTech.

Rôzne typy stabilizátorov boli navrhnuté tak, aby pomáhali pri získavaní rôznych druhov záberov. Ak chcete čo najviac využiť stabilizátor, je dôležité pozrieť sa na dva faktory, ktoré najviac ovplyvňujú dosiahnutie stabilného záberu: kompozícia a uhol pohľadu. Predstavíme Vám zopár tipov na ručné stabilizátory, vďaka ktorým budú Vaše videa perfektne stabilizované.

Stabilizátory FeiyuTech nie sú len pre profesionálnych kameramanov, fotografov, ale taktiež pre všetkých, ktorí chcú mať perfektne stabilizované videá v pohybe. Využitie je veľmi široké, či už idete lyžovať, surfovať, na turistiku alebo ste na výlete a chcete si natočiť svoje dobrodružstvo, s ľahko prenosným stabilizátorom si zabezpečíte nezabudnuteľné spomienky.

 

Ak máte doma fotoaparát s profesionálnym objektívom alebo len základnú digitálnu zrkadlovku, určite nepohrdnete stabilizátorom na Vašu kameru. Ručné stabilizátory na zrkadlovku či fotoaparát prinášajú revolúciu v natáčaní. Zabudnite na roztrasené videá! Tieto stabilizátory Vám zaručia skvele stabilizovaný obraz. Odporúčame Vám preferované značky DJI, Feiyu Tech, DJI Profi, ktoré diponujú vyššou kvalitou, skvelým výkonom a pokročilými funkciami. Medzi najpredávanejšie patria Feiyu Tech A1000 single, Feiyu Tech A2000 single, Feiyu Tech A2000 dual s dvojitou rukoväťou. 

https://www.aeromodel.sk/stabilizator-na-zrkadlovku/

 feiyutech-a2000-review-3-axis-image-stabilizer-dslr-cameras-2017-buy-price-awaqa.com-04-1-980x400

Všetci nadšenci Gopro či iných akčných kamier si prídu tiež na svoje pri ručných stabilizátoroch. Ak Vaša kamera dokáže točiť vo vysokej kvalite, určite Vás neteší ak Váš obraz nie je dobre stabilizovaný. Ponúkame Vám preto najžiadanejšie stabilizátory na Gopro od značky Feiyu Tech. Feiyu Tech G5 – horúca novinka- 3-osý ručný stabilizátor pre akčné kamery, ktorý je kompatibilný s viacerými kamerami. Pomocou Smart aplikácie dokážete cez bluetooth spárovať Váš mobilný telefón so stabilizátorom a ovládať tak ďalšie funkcie, ktoré tento stabilizátor ponúka. Veľmi preferované sú tiež Feiyu Tech WG2 – vodeodolný stabilizátor na GoProFeiyu Tech G5GS pre SONY kamery.

https://www.aeromodel.sk/stabilizator-na-gopro/

 s-l300

https://www.aeromodel.sk/stabilizator-na-gopro/3-osy-rucny-stabilizator-g5-pre-kamery-gopro-a-hero/

 

Naša každodenná pomôcka je náš mobilný telefón. Predstavujeme Vám preto stabilizátory na mobilné telefóny, ktoré perfektne pracujú so smartphonmi a dosiahnete tak skvele stabilizovaný obraz. Stabilizátor na telefón je okrem iného veľmi ľahko prenosný, takže ho môžete mať vždy po ruke ak by sa naskytla možnosť niečo natočiť. Mobilné telefóny sú po väčšine dnes vybavené kvalitnými kamerami. Nemusíte tak kupovať drahé kamery, fotoaparáty,stačí ak si zakúpite stabilizátor na mobilný telefón a môžete začať filmovať. Medzi najpredávanejšie patria DJI Osmo Mobile, Osmo Mobile 2 Feiyu Tech Vimble 2 a SPG Feiyu Tech. Všetky sú kompatibilné s Androidom aj iOS.

https://www.aeromodel.sk/stabilizator-na-mobil/

 feiyutech-vimble-2-review-gimbal-buy-price-2018-tbprice.com-00

https://www.aeromodel.sk/stabilizator-na-mobil/feiyu-tech-vimble-2-3-osy-rucny-stabilizator-pre-mobilne-telefony/

 

Ďakujeme Vám za Vašu návštevu a prajeme Vám veľa šťastia pri výbere.