Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Pes na diaľkové ovládanie - DOGO Rastar

Diaľkovo ovládané „štyri labky“
Existujú domy, v ktorých deti skutočne chcú mať domáceho miláčika. Najčastejšie je týmto domácim miláčikom pes. A najčastejšie sú rodičia úplne proti takejto myšlienke. V takejto situácii stojí za to premyslieť inteligentnú alternatívu. Perfektným riešením je pes na diaľkové ovládanie. 1

Zoznámte sa s DOGO - interaktívnym psom od RASTAR.

Značka zaväzuje
Rastar je stála a osvedčená značka v našej ponuke, ktorú kvôli vynikajúcej kvalite vrelo odporúčame. DOGO sú interaktívne diaľkovo ovládané „štyri labky“, ktoré sú zase novinkou v našom modelárskom sklade.
Hračka v mierke 1:14 má rozmery 294 mm x 165 mm x 260 mm. Ponúkame ju v bielom prevedení s modrými a čiernymi prvkami. Napája ho 7,2V 600 mAh batéria.

1

Ako skutočný maznáčik
Predkladaná hračka má veľa zaujímavých funkcií, vďaka ktorým poskytneme nenahraditeľnú náhradu za ich vysnívaného psíka. DOGO kráča vpred a vzad, vpravo a vľavo, postaví sa a posadí sa; dvíha zadné nohy - všetko ako skutočné domáce zviera. Taktiež vykonáva príkazy. Okrem toho má gumené uši a chvost na spestrenie dizajnu.

Výhoda techniky
Cez svoje schopnosti simulujúce aktivity skutočného psa môže DOGO spievať, vydávať zvuky a má predvádzaciu funkciu - to znamená, že hrdo ukazuje, čo dokáže. Podľa farby jeho LED očí spoznáme jeho emócie (farba svetla sa mení v závislosti od jeho nálady). Okrem toho má režim šetrenia batérie, takže sa nemusíme obávať zbytočnej spotreby energie. DOGO má dokonca svoj vysielač na svojom elektronickom hrebeni.

1-1

Pozývame vás do nášho skladu modelovania pre interaktívnu zábavu s DOGO.