Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Hádzadlá

LET bez Aku - HÁDZADLO - čo to je?
Okrem štandardných RC modelov ponúka náš modelársky sklad aj tradičné modely. Úplne bez použitia batérií a nabíjačiek, pre nekonečnú zábavu, pre malých aj veľkých.
Hádzadlo je model lietadla poháňaného výhradne silou nášho hodu rukou. Nemá elektroniku. Sú teda skvelým riešením za naozaj málo peňazí a ich použitie nie je problémom. Sú vyrobené z rôznych materiálov, ktoré uľahčujú rôzne typy letov.

550

MOŽNOSŤ VÝBERU
Ako vždy, aj teraz si môžete vybrať z nášho skladu. V prípade predmetného lietadla si môžete vybrať z lietadiel vyrobených z EPP peny, tradičnej balzy, v rôznych farbách či veľkostiach. Existujú tiež papierové modely lietadiel, ktoré si viete zostrojiť doma úplne sami. 

balsowy-768x768

POSUV NA EPP-Krídla
Materiál z EPP poznáme všetci veľmi dobre, ale neviem, či viete, že tento materiál je oveľa odolnejší voči mechanickému poškodeniu a vlhkosti ako bežný polystyrén. Okrem toho je šetrný k životnému prostrediu (možnosť viacnásobnej recyklácie).
Vráťme sa k lietadlám - tí, ktorí majú EPP, sú hlavne klzáky a sú vo veľmi sýtych farbách. A máme aj také, ktoré sú vybavené LED diódami. Účinok letu po zotmení je skutočne ohromujúci.

124082

BALSE HITS
Okrem penových Vám ponúkame aj veľký výber balzových klzákov. Vďaka svojej pevnej konštrukcii a tuhej konštrukcii a zároveň ľahkosti - šípka letí priamo a ďaleko. Dobre urobené detaily zároveň odkazujú na šípky z tradičného modelingu.

szybowce


Pripomíname, že ceny lietadiel sú skutočne nízke, takže bez veľkých výdavkov môžete usporiadať peknú zbierku alebo dokonca súťaž vo svojom vlastnom dvore!
Ak to skúsite - zaručujeme vám dlhé hodiny nepretržitej zábavy.