Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Ako si správne vybrať RC modely

Rozmýšľali ste, že si kúpite nejaké autíčko na ovládanie alebo by ste chceli svoje obľúbené miesta vidieť z vtáčej perspektívy ale neviete si vybrať ten správny model vášho lietadla?

Aj napriek tomu, že dnes máme na trhu široký výber RC modelov: vrtuľníky, lode, tanky, autá a mnohé ďalšie, viacerí fanúšikovia týchto modelov si často kladú otázku ako si vybrať správne ten svoj RC model. Ako je to už so všetkým v živote, aj tu platí, že každému jedincovi sadne nejaký iný model. Či ste už úplný začiatočník alebo ste už vlastnili nejakú hračku tohto typu, poradíme vám, aký model bude pre vás tá správna voľba.

4-8 rokov

Rodičia si lámu často hlavu nad tým, čo kúpiť svojmu malému drobcovi. Aby to bolo praktické, finančne nenáročné a aby to ich dieťa potešilo. Pre najmladších fanúšikov tu máme mini RC autíčka, ktoré sú aj v roztomilom detskom útvare, pavúci na diaľkové ovládanie alebo robotický pes, ktorý sa stane domácim miláčikom vašej rodiny a vaše dieťa si ho určite zamiluje.

 

Odkaz:

https://www.aeromodel.sk/mini-rc-auticka/rc-mini-auto-pre-najmensich/


8-11 rokov

Ak už vaše dieťa má nejaké skúsenosti s RC modelmi a tiež sa už učí novým zručnostiam, je dobré dať mu šancu rozvíjať svoje schopnosti aj vďaka takýmto hračkám ako sú malé vrtuľníky - RC vrtuľník SYMA S107, ktorý je najžiadanejší interiérový vrtuľník alebo vyskúšať si zalietať s dronom SYMA X11C, ktorý môže lietať vo všetkých podmienkach a navyše s HD kvalitou. S touto hračkou už lietanie nebude nikdy nuda a navyše si môžete váš let aj zdokumentovať. Vynikajúcou voľbou je tiež SYMA X11, ktorá svojou ľahkou konštrukciou a malými rozmermi je praktická kamkoľvek. Ak však vaše dieťa nebaví lietať, tak Hasičské zásahové vozidlo MAN TRUCK so svetelnými a zvukovými efektami mu každopádne vyčarí úsmev na tvári.

Odkaz:

https://www.aeromodel.sk/rc-vrtulniky-2/syma-s107/


11-14 rokov

Deti v tomto veku už vyhľadávajú niečo náročnejšie a hlavne cool. S kvadrokoptérou SYMA X5SW bude vaše dieťa žiariť. Táto kvadrokoptéra má nie len režim inteligentných letových navádzacích riadení ale čo je super, má online prenos videa na obrazovku, takže s ňou si môžete spraviť vlastné fotky a videá. Ak vám tieto funkcie nestačia, tak kvadrokoptéra SYMA X5UW disponuje ďalšou novinkou a tou je let podľa navolenej trasy na vašom mobilnom zariadení. Jeden z najpredávanejších produktov v sekcii RC Drony na Heuréke je kvadrokoptéra SYMA X5C s 2 režimami- pre začiatočníkov a pokročilých, ktorú ponúkame teraz za bezkonkurenčnú cenu. S autom EXTREME STUNT, ktoré zvládne každý terén, zažijete veľa adrenalínu a môžete sa s ním vybrať na akúkoľvek dobrodružnú cestu.

 

Odkaz:

https://www.aeromodel.sk/rc-drony/syma-x5uw-wifi-hd-kamera-barometer-super-ovladanie-telefonom-rc_46409/


14 rokov a viac

Pre všetkých milovníkov lietania tu máme novinku od výrobcu SYMA- model X8HG, konštrukcia modelu je vysoko odolná voči pádom a kolíziám a kamera zaznamenáva video v rozlíšení 5MPX. V ponuke je ďalší extrémne stabilný dron Syma X8HW, ktorý sa nebojí vetra. Dron je vybavený fotoaparátom a tiež poskytuje možnosť nahrávania videa. Ak obľubujete rýchlosť, určite by ste mali vyskúšať Traxxas Telluride 1:10 4WD TQ RTR, ktorý dokáže ísť rýchlosťou až 45km/h. Je určený do ťažkého terénu a pohon je riešený pomocou jednosmerného motora Titan 12T.

Odkazy:

https://www.aeromodel.sk/drony-s-fpv/syma-x8hw-fpv-barometr--kompas/

https://www.aeromodel.sk/rc-drony/syma-x8hg-full-hd-barometr-rc_45559/


DJI

Pracujete ako fotograf alebo sa vo voľnom čase venujete foteniu a hľadáte niečo, vďaka čomu by vaše fotky boli jedinečné a profesionálne a najmä zaznamenané v skvelej kvalite. Kvadrokoptéra Phantom 4 Pro je osadená 1-palcovým 20-megapixelovým snímačom, ktorý je schopný natáčať 4K / 60fps video a zhotovovať sekvenčné fotografie pri 14 snímkach za sekundu. Ďalšou výhodou je, že vníma okolie v piatich smeroch a je schopný sa vyhýbať prekážkam v štyroch smeroch.  DJI - Phantom 3 SE je schopný stabilne lietať aj v halách a budovách bez signálu GPS. To umožňuje úplne nový systém Vision Positioning System. Ďalší v ponuke je Phantom 3 SE, ktorá je vybavený spoľahlivosťou, intuitívnou manipuláciou, vynikajúcou kvalitou obrazu a výkonnými letovými schopnosťami.

Milovníci cestovania, aj pre vás tu máme skvelú možnosť nájsť si dobrého spoločníka na spríjemňovanie vašich ciest a nových zážitkov. DJI - Mavic Pro je malý, ale napriek tomu výkonný dron a pomáha vám vytvoriť z vašich momentov, krásne letecké zábery. Navyše model je vybavený novými aerodynamickejšími vrtuľami vďaka, ktorým je znížená hlučnosť modelu až o 60%. Vďaka nášmu novému modelu Yuneec Q500 Typhoon si teraz môžete zaobstarať profesionálne snímky, alebo video záznamy pomocou svojej kamery GoPro, ktorú umiestnite do závesu pre tieto kamery dodávaného spoločne s multikoptérou. Miniatúrny DJI - Spark Fly More Combo sníma perfektné letecké zábery len pomocou gest, bez použitia diaľkového ovládača alebo mobilu.

 

Odkazy:

https://www.aeromodel.sk/dji/dji-phantom-3-standard/

https://www.aeromodel.sk/dji/dji-mavic-pro--platinum-version-/

https://www.aeromodel.sk/dji/dji-spark-fly-more-combo--alpine-white-version-/