Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Mavic Air - Dych berúci zážitok, ktorý sa Vám zmestí do vrecka

Nebolo to tak dávno čo renomovaný výrobca dronov DJI predstavil svoj najmenší dron SPARK. Úplne čerstvou novinkou od tejto značky je nový model ktorý ide v šľapajách už spomínaného modelu Spark. Reč, ale bude o trošku vyššej triede, pretože tu máme čo dočinenia s citeľne kompaktnejším modelom Mavic Pro.

Nový model dostal názov MAVIC AIR. Tento model je až o polovicu menší a o 41% ľahší ako jeho predchodca. Výrobca aj napriek zmenšenému telu neubral na technologiách. Práve naopak!

Mavic Air je doslova vybavený tým najlepším, čo si možno u multikoptéry tejto veľkosti predstaviť:

3-osý stabilizovaný záves kamery najlepšie prenosný dron odDJI s 3-osým mechanickým stabilizovaným závesom, ktorého uhlový rozsah vibrácií bol znížený na 0.005 °. Trojuholníkové usporiadanie tlmičov vibrácií pomáha vytvárať ešte stabilnejšie zábery.

4K 100 Mbps video - natáčajte videá v neuveriteľnom rozlíšení 4K pri 30 fps a dátovým tokom 100 Mbps.

32 MP sférická panorámy - Mavic Air vie skladať 25 obrázkov počas ôsmich sekúnd a vytvárať krištáľovo čisté 32 MP sférické panorámy.

Slow-motion video - Vďaka podpore 1080p záznamu pri 120 fps Mavic Air zachytí všetky vaše neuveriteľne rýchle dobrodružstvá.

HDR fotografie - Nové HDR algoritmy vám pomôžu získať správne nastavenie expozície, inteligentne, podľa svetelných podmienok

8 GB vnútorného úložiska Okrem slotu pre Micro SD kartu je Mavic Air vybavený 8 GB vnútorným úložiskom, na ktoré môžete priamo ukladať fotografie a videá.

Mavic Air doslova skenuje svoje okolie, aby tak vedel nadobudnuté informácie využívať na inteligentné obchádzanie fyzických prekážok pri svojom lete. V tom jej pomáha až sedem zabudovaných senzorov, vďaka ktorým tak v podstate môže vidieť.

Značka DJI nezabudla pri vylepšení ani na softvér a to na čele s opäť o niečo lepšou funkciou Active Track či Quickshot, čo spolu s polohovacím systémom a menšou a ľahšou konštrukciou zabezpečí, aby bol dron počas letu presnejší.

Mavic Air dokáže letieť vo vzduchu slušných 21 minút (dojazd 4km) a to rýchlosťou až 70 kilometrov za jednu hodinu.