Tešíme sa na Vašu návštevu :)

NOVINKA! od značky DJI Ryze Tello

DJI Ryze Tello

V spolupráci s firmami DJI a Intel vznikol micro selfie dron Tello vyrobený firmou Ryze Tech . Dron je vybavený vstavanou HD kamerou, ktorá vám vykúzli videá s rozlíšením 720/30p a fotografie s rozlíšením 5 MxP, k tomu máte možnosť FPV náhľadu v HD kvalite a prenosom na vzdialenosť 100 m. Vďaka vizuálnym polohovacím systémom je s nim možné visieť na mieste a  zároveň je vhodný pre lietanie v interiéry. Pokročilé funkcie ako Bounce Mode, 8D Flips a EZ Shots vám umožnia lietať s dronom ešte originalnejšie.

dji-tello-1

Sledujte svet z vtáčej perspektívy

Lietanie nebolo ešte nikdy také ľahké ako s dronom Tello. S intuitívnymi ovládacími prvkami môžte lietať kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť. Či už budete v parku, v kancelárii alebo doma, môžete stále vzlietnuť a zažiť pohľad na svet z nového pohľadu. Na ovádanie dronu vám postačí iba mobilný telefón.

Tello má dve antény, vďaka ktorým je prenos videa mimoriadne fixný a vysokokapacitný akumulátor, ktorý ponúka mimoriadne dlhý letový čas.

  • Doba letu až 13 minút
  • Vzdialenosť signálu 100 m
  • Prenos v rozlíšení 720p HD
  • Smart Switch - 2 antény pre stabilný obraz

Ohromné funkcie

Vďaka všetkým technológiám, ktoré ponúka Tello ako napr. pohonný systém, pomocou ktorého vykonáva úžasné triky a to len jediným dotykom na obrazovku.  Dotykom na displej máte na výber až 8 druhov premetov. Pomocou Throw &  Go hodíte Tello do vzduchu a ten následne vzlietne. Slow & Fast vám umožní prepínať si medzi dvoma typmi rýchlosti. Lietanie nikdy nebolo take zábavné a jednoduché ako z Tellom.

u_10178120

Zachyťte skvelé fotografie a videá

Dron Tello je vybavený vysoko kvalitným obrazovým procesorom, ktorý zachytí fotografie a videá. Napriek neznalostiam ohľadom lietania môžte nahrávať profesionálne videá vo funkcii EZ Shots a následne ich zdielať na sociálnych sieťach z vášho telefónu. Pomocou elektronickej stabilizácie obrazu zachytíte kvalitné a nerozmazané fotografie. Procesor Intel poskytuje profesionálne spracovanie a vysoko kvalitné zábery.

Automatický vzlet alebo pristátie len jediným dotykom na displej. Vďaka ochrane nízkeho napätia vás výstražné svietenie upozorní na slabú batériu. Bezpečné pristátie, aj keď stratíte spojenie a to jedine z FailSafe. Tello je ľahký, avšak veľmi odolný, takže je vždy možné lietať s dôverou.

medium_195b1c74-0da5-493f-9da7-21ff243d5874

Odkaz na produkt na našej stránke, kde si ho môžte aj zakúpiť:

https://www.aeromodel.sk/dji/tello-rc-dron/