Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Jedinečný darček pre dievčatá

Nebude to dom, bábika alebo iné typicky dievčenské darčeky. Hovoríme o oveľa pokročilejších hračkách - o tých, ktoré im môže závidieť nejeden chlapec.

Auto v jemnom štýle
Kto povedal, že darček pre dievča nemôže byť auto? 119438-1Dodatočne v ružovej alebo žltej farbe. Už sme si všimli, že Volkswagen Beetle si dcéry vyberajú oveľa častejšie ako synovia. Dievčatá majú veľmi obľúbenú ružovú farbu v ktorej je tento RC model dostupný. 

Samozrejme, nechceme zaškatuľkovať a zaradiť VW Beetle do kategórie automobilov pre dievčatá ... ale je ťažké to neurobiť v prípade malého, svižného a ... ružového auta. Stačí sa pozrieť na jeho tvary, aby ste zistili, že ... „áno, bude sa jej to páčiť.“ Automobil je k dispozícii v dvoch verziách veľkostí: väčší 1:14 a menší 1:24.

Odkaz na VW Beetle: https://www.aeromodel.sk/rc-auta/rastar-rc-auto-volkswagen-beetle-1-14-rtr-ruzove/ 

Alergia na zvieraciu srsť? Máme na to liek v podobe hračky!
Robotické psy poznáme hlavne zo sci-fi filmov, ale sú čoraz populárnejšie aj v oblasti hračiek. 1_1Vieme, že to nie je skutočný pes, ale na druhej strane - obdarovať svoje dieťa živým tvorom, o ktorého sa treba starať a venovať mu čas, nemusí byť veľmi dobrý nápad. Dôrazne odporúčame nášho RC psa - plne automatizovaný robotický pes, ktorý sa pohybuje sám - DOGO RASTAR. 

DOGO je diaľkovo ovládaný a má veľa funkcií veľmi typických pre domáce zvieratá. Môže si sadnúť, zdvihnúť labky, poprosiť a ... tancovať.  Každopádne na prvý pohľad vidíte, že ide o výnimočného psa. RC robotický pes je dostupný v beilej a čiernej farbe.


Ako vidíte, v našej ponuke si každý nájde to svoje - bez ohľadu na to, či je to chlapec alebo dievča. Snažíme sa vyhovieť vkusu malých aj veľkých, aby boli všetci spokojní. Dúfame, že vyššie uvedené návrhy pomôžu rodičom, ktorí nevedia, čo kúpiť svojim synom a doteraz si lámali hlavu nad darčekom pre svoje dcéry.

Odkaz na RC robo psa: https://www.aeromodel.sk/rc-zvierata/rastar-interaktivny-roboticky-pes-dogo-rastar-1-14-biely/