Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Autá značky XLH

Automobily vyrobené spoločnosťou XLH ponúkame našim klientom už dlho. V tomto článku sa dozviete, aké sú vlastnosti vozidiel XLH a čo ich robí tak dychtivo kupovanými vášnivými fanúšikmi diaľkovo ovládaného modelovania.

Niekoľko dôvodov, prečo si ich kúpiť

Kvôli úspore miesta a ochrane životného prostredia. Oficiálne sa automobil volá „Challenger“. Číslo 9115 označuje presne dotyčný model a používa sa na odlíšenie jedného modela od druhého.

9115

Model číslo 9115 vyzerá ako typický monster truck v mierke 1:12. Avšak, veľmi široká dráha (265 mm), znamená, že ho môžeme klasifikovať ako Truggy - automobil, ktorý kombinuje vlastnosti monster truck a buggy. Okrem toho má dĺžku 320 mm - pomerne štandardná veľkosť automobilu v mierke 1:12.

909-768x468

Čo sa ešte dá povedať o Challenger XLH? Určite to NIE je hračka. V prípade väčších porúch poskytujeme pre model aj kompletný sortiment náhradných dielov. Vysielač 2,4 GHz sa javí ako štandard v RC modelovaní, aj keď to nie je vždy pravidlom. Auto funguje s maximálnou rýchlosťou až 40 km / h. Auto je dodávané s batériou s kapacitou 800mAh a nabíjačkou. To umožní cca 15 minút nepretržitej zábavy.

9116
Druhý model od XLH dostal veľmi originálny názov „Racer“.

433

Model 9116 sa má dĺžku 34 cm a ešte širšiu stopu - až 27cm. Samotné telo je navyše tiež menšie. Model má oveľa štíhlejší tvar, čo do istej miery ovplyvňuje celkovú aerodynamiku modelu. Vďaka tvaru tela pôjde model rýchlejšie? Je to skôr otázka pre skúseného fyzika.

Rozdiely medzi Challengerom a Racerom sú hlavne z hľadiska tvaru.. Všetko ostatné, teda elektronika, odolnosť a ďalšie parametre sú v oboch modeloch totožné. Obe autá sú vybavené štyrmi tlmičmi s veľmi dlhou dobou jazdy a veľkými kolesami. Autá XLH sú ideálne na jazdu v teréne.