Tešíme sa na Vašu návštevu :)

YUNEEC SKLADACÍ DRON S DETEKCIOU TVÁRE

Mantis Q sa môže pochváliť špičkovou výdržou letU 33 minút, s ľahko ovládateľnými letovými ovládačmi a pokročilými letovými režimami.

Yuneec-Mantis-Q-500x500

Mantis Q je dobrodružný dron ovládaný prostredníctvom mobilného zariadenia alebo diaľkového ovládača, vybavený technológiou ovládania hlasu a je dostatočne malý na to, aby sa Vám vošiel do vrecka. Mantis Q ponúka skladacie ramená pre optimálnu prenosnosť a pohodlie, životnosť batérie je až 33 minút a režimy autonómneho letu s maximálnou rýchlosťou viac ako 44 míľ za hodinu. Vďaka prenosnosti, ľahkému použitiu a vynikajúcemu času letu je ideálnym pre dobrodruhov, rodiny a nadšencov.

yuneec-mantis-q-11-1-720x405

Ovládanie hlasom

Pomocou novej funkcie hlasového ovládania môžu používatelia ovládať Mantis Q len zo svojim hlasom. Hlasové ovládanie umožňuje používateľom fotografovať alebo začať nahrávať video bez toho, aby museli ručne odobrať svoje ruky z ovládacích prvkov, čím je oveľa jednoduchšie zachytiť dokonalý záber. Bude tiež reagovať na letové príkazy, ako napríklad "Vypni sa", aby automaticky začal lietať a potom prístáť na príkaz, vznášať sa alebo pristávať automaticky, napríklad "Návrat domov".

Detekcia tváre a ovládanie gest

Ďalšími pozoruhodnými prvkami modelu Mantis Q sú detekcia tváre a ovládanie pomocou gest. Používatelia sa jednoducho pozrú na dron  a akonáhle Mantis Q "uvidí" tvár používateľa, bude fotografovať až z výšky 13 stôp.

Zachyťte svoje dobrodružstvo v ohromujúcom 4K rozlíšení

Použitím integrovanej kamery Mantis Q zaznamenáva fotografie a videá s vysokým rozlíšením. Obrázky s rozlíšením 4800 x 2700 (16: 9) alebo 4160 x 3120 (4: 3) sú uložené vo formáte JPEG alebo DNG na priloženej karte MicroSD, to isté platí aj pre 4K videa.  Fotoaparát je možné počas letu nakloniť nahor až o 20 stupňov alebo o 90 stupňov smerom nadol.

Špičkový čas letu a ultra prenosný dizajn

Vďaka svojmu energeticky úspornému dizajnu môže dron zostať vo vzduchu až 33 minút, čo pilotom poskytne dostatok času na zaznamenávanie skvelých fotografií a videoklipov. Mantis Q meria len 250 x 187 x 58 mm a váži len 480 gramov. Je to ideálny spoločník pre veľké aj malé dobrodružstvá.

Vnútorné a vonkajšie lietanie

Na rozdiel od väčšiny vo svojej triede je Mantis Q vybavený pokrokovou technológiou vnútornej stabilizácie. Dvojité senzory smerujúce dole a infračervené snímanie ho robia dostatočne bezpečným na to, aby lietal vo vnútri a vonku.