Tešíme sa na Vašu návštevu :)

Potešte svoje ratolesti elektrickým autíčkom

Blížia sa Vianoce a Vy chcete niečo špecialné pre Vaše dieťa? Izbu má preplnenú rôznými hračkami? Máme pre Vás typ na darček vhodný pre chlapca či dievča. Splňte sen svojej ratolesti a obdarujte ju vlastným elektrickým autíčkom.

Ponúkame Vám elektrické autíčka rôzných štýlov, farieb a parametrov. – jednomotorové, dvojmotorové, od najmenších po najväčšie, s diaľkovým ovládaním pre rodiča, dokonca aj so vstupom na MP3 vďaka ktorému si budete môcť púšťať rádio v aute prostredníctvom MP3 prehrávača alebo mobilu.
Do pozornosti dávame licencované autíčka ktoré sú dokonalými zmenšeninami skutočných áut ako napríklad autíčko MERCEDES alebo BMW. Autíčka na batériu sú nabíjateľné, stačí len dobiť batériu a dieťa sa môže voziť.

371-2

Výber z našich aut poteší každého malého motoristu (ku), ktorí milujú autá a chceli by konečne zažiť prechádzku vo svojom vlastnom. Týmto elektrickým automobilom mu určite urobíte obrovskú radosť. Toto auto pre deti je vybavené silným elektromotorom a je napájané akumulátorom.
Rodičia určite nechcú stratiť kontrolu nad riadením svojho potomka a preto je súčasťou diaľkový ovládač, vďaka ktorému autíčko pohodlne úplne zastavíte alebo mu jednoducho napríklad zmeníte smer v prípade že by mohlo dôjsť k neodvratnej havárii v následku vodičovho nezvládnutia riadenia :)

Detské elektrické autíčka pýšiace sa elegantným vzhľadom naštartujete buď otočením kľúča, alebo stlačením tlačidla. Pri štarte autíčko začne vydávať zvuky skutočného štartujúceho vozidla. Nechýba možnosť rozsvietiť predné LED svetlomety,  ktoré môžu svietiť po celú dobu prevádzky. Tiež môžte použiť vstavané blinkre (blikajú po stlačení ukazovateľa na volante) Autíčko má nastaviteľné sedadlo vodiča (pohyb vpred a vzad) a bezpečnostné pásy. Tlačidlá ovládania na multifunkčnom volante a húkačka samozrejme nemôže chýbať. Vstavaný reproduktor je umiestnený vzadu na vozidle a dokáže prehrávať aj veselú hudbu podľa výberu dieťaťa. Autíčko jazdí vpred, vzad a zatáča pomocou servopohonu. Na dobíjanie akumulátora autíčka je priložená sieťová nabíjačka.

 Snímka-obrazovky-2018-09-24-o-13.59.56_1