Tešíme sa na Vašu návštevu :)

DJI Spark – kompaktný, intuitívny selfie dron!

Spoločnosť DJI je kráľom vo svete dronov. DJI zastrešuje produkty, ktoré s veľkou obľubou používajú profesionáli alebo aj polo-profesionáli. Minulý rok táto značka priniesla na trh revolučný dron DJI MAVIC PRO a práve teraz prichádza s ďalšou novinkou, cenovo dostupnejšou a kompaktnejšou než tomu bolo doteraz. Predstavujeme Vám DJI Spark!

 

DJI Spark je ešte menšia než DJI MAVIC PRO. Rozmery zariadenia sú len 143 × 143 × 55 mm a má hmotnosť 300 gramov. Novinkou je nový prístup k ovládaniu. Dron dokáže veľmi jednoducho z dlane vzlietnuť a rovnako aj pristáť. Unikátnou novinkou  je možnosť ovládania pomocou gest.  Gestami môžete dron riadiť počas celej doby letu. Mávaním rúk viete dron priamo navigovať alebo mu naznačiť, aby sa vrátil späť na miesto vzletu. Dron Vás bude nasledovať napríklad ak pred ním podržíte dlaň, na základe toho senzory v prednej strane vyhodnotia toto getso. Fotografujte obyčajným pohybom dlane. Mávnutím ruky viete poslať dron do väčšej vzdialenosti. Tento priateľský spôsob ovládania má umožniť aj nováčikom dostať dron do vzduchu a urobiť  s ním skutočne nádherné fotografie z vtáčej perspektívy.

Samozrejme že okrem ovládania gestami je možné využiť aj aplikáciu pre smartfón. S ňou je možné Spark ovládať na vzdialenosť asi 100 metrov. Dron vo vzduchu na jedno nabitie vydrží asi 16 minút a dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť 50 km/h.  DJI Spark ponúka skutočne bohatú výbavu. Môžete sa tešiť na inteligentné ovládanie ACtiveTrack a TapFly, ktoré pochádzajú z prémiovej línie Phantom.

Kamera DJI Spark disponuje CMOS snímačom, ktorý je schopný nahrať video v rozlíšení Full HD (1 920 × 1 080 px) pri 30 fps a zhotoví fotografie s rozlíšením 12 MP.

TIP: Pomocou vreckovej tlačiarne si môžete vytlačiť svoje momentky priamo zo smartfónu, ktorým ovládate tento dron!

 

 

Rad fotografických režimov
Všestranná fotografia
Spark preberá všetky fotografické režimy z dronov DJI a pridáva dva nové: Pano a ShallowFocus.

Pano
Spark automaticky zachytí horizontálnu alebo vertikálnu panorámu vďaka otáčaniu a polohovateľnému závesu.

ShallowFocus
Technológia pre 3D vnímanie pomáha zachytiť fotografie s nízkou hĺbkou ostrosti.

 

ĎALŠIE FUNKCIE:

FPV Let
Prepnite Spark do Šport režimu a uvolnite jeho plný potenciál. Šport režim prepne záves do režimu FPV, kamera sa tak pohybuje spoločne s letom. Pre ešte lepší zážitok z FPV si nasaďte okuliare DJI Goggles a uzriete iný svet.

Návrat domov
Spark sa rovnako ako všetky aktuálne Drony DJI automaticky vracia domov s dostatočným GPS signálom. Ak je stav batérie nízky, dôjde k strate signálu alebo pri stlačení tlačidla pre návrat domov (RTH), Spark letí späť na vopred stanovené miesto (domov) a súčasne sa vyhýba prekážkam. Spodná kamera zachytáva obraz miesta okolo bodu vzletu a tieto obrazy porovnáva počas RTH pre bezpečné pristátie.

Letová ochrana
Systém GEO od DJI vás informuje o miestach, kde by let s Dronom mohol spôsobiť ťažkosti s bezpečnosťou, napríklad v blízkosti letísk alebo štadiónov. To poskytuje potrebné informácie pre bezpečné a zodpovedné prevádzkovanie Dronu Spark.

Inteligentná pohonná batéria
Spark využíva LiPo batériu s vysokou hustotou energie pre optimálny výkon. 12 inteligentných ochranných funkcií napomáha bezpečnému letu. Batérie navyše odhaduje zostávajúci letový čas a dáva vám v reálnom čase vedieť, kedy pristáť.

 

 

 

Obsah balenia:
DJI Spark
3 páry vrtúľ
Li-Pol akumulátor
Nabíjač
Kábel micro USB
Prepravný box

Spark si môžete vybrať  v štyroch farbách – Alpine White, Sky Blue, Meadow Green a Lava Red.