Tešíme sa na Vašu návštevu :)

PREČO DJI PHANTOM 4 s batériou naviac ?

DJI Phantom 4 + batéria naviac

Doba letu: celková doba letu až 56 minút! Kapacita akumulátora 5350 mAh / Napätie 15.2 V / Typ akumulátora Li Pol 4S

DETEKCIA PREKÁŽOK
Všetci používame naše oči pre vnímanie sveta okolo nás. Systém pre detekciu prekážok dáva Phantomu 4 jeho vlastný pár očí aby mohol vidieť a reagovať na trojrozmerný svet. V štandardnom režime sa pri priblížení k prekážke zastaví a zostane visieť vo vzduchu. V režimoch TapFly, ActiveTrack alebo Smart Return Home sa prekážke vyhne alebo zastaví aby zabránil kolízii. Zároveň vás vždy varuje, takže máte prehľad o tom čo sa s Phantomom deje. Vizuálny pozičný systém smerujúci nadol využíva dvojica kamier a ultazvukových senzorov, takže je päťkrát presnejší ako predchádzajúce verzie. Pri lietanie vnútri vám tak poskytuje istotu podobne ako pri štandardnom lietaní s využitím GPS.
Vzdialenosť detekovanej prekážky 0.7 - 15m
Prevádzkové prostredie Jasne osvetlené (viac ako 15 luxov), povrchy s viditeľnou textúrou

Video módy
UHD: 4096 × 2160 (4K) 24 / 25p, 3840 × 2160 (4K) 24/25 / 30p, 2704 × 1520 (2.7km) 24/25 / 30p
FHD: 1920 × 1080 24/25/30/48/50/60 / 120P
HD 1280 × 720 24/25/30/48/50 / 60p
Maximálny dátový tok videa 60 Mbps

VIAC LETOVÝCH MÓDOV
Phantom 4 je dostatočne flexibilný aby vyhovoval vašim rôznym potrebám. V móde Position (P) môžete využiť satelitné a vizuálne pozicovanie, funkciu TapFly, ActiveTrack a inteligentný letové režimy. Športový režim pridáva zvýšenú obratnosť a rýchlosť (až 72 km / h) pri možnosti využiť satelitného aj vizuálneho pozíciovania. Režim Atti zaisťuje stabilitu a udržiava výšku, ale deaktivuje satelitné pozicovanie, takže je ideálny pre natáčanie plynulých záberov za letu.

PROFESIONÁLNA POSTPRODUKCIA
K dispozícii máte celkom 10 farebných profilov pre dosiahnutie požadovéno vzhľadu alebo želateľných obrazových dát. Od režimu Vivid, ktorý zvýrazní farby a kontrast pre tvorbu úchvatných videí bez ďalších úprav, po režimy Cine-D a D-Log umožňujúce vytvárať záznam s veľkým dynamickým rozsahom, ponúkajúca najlepší farebný priestor pre postprodukciu. Možnosť úprav je nevyhnutná pre profesionálnu fotografiu, z tohto dôvodu sa Phantom 4 pýši 12 megapixelovými fotografiami, ďalej podporou Adobe DNG RAW a profily pre objektív, ktoré sú zabudované priamo do Adobe Lightroom a Photoshop.

INTELIGENTNÉ VYHĽADÁVANIE
Vďaka možnosti pripojiť sa k až 24 satelitom má Phantom 4 k dispozícii presnejšie a rýchlejšie systém pre určenie polohy. Váš let tak máte plne pod kontrolou. S využitím kombinácie pozičných systémov GPS aj GLONASS si je plne vedomý svojej východzej pozície, umiestnenie a polohe voči vám. Vďaka týmto informáciám pozná svoju aktuálnu polohu, vykonáva Návrat domov, zobrazuje svoju pozíciu na mape atď.

PROGRAMOVATEĽNÝ OVLÁDAČ
Ovládač Phantoma 4 umožňuje vytvárať snímky s Phantomu 4 takmer tak ľahko, ako keby ste kameru držali v ruke, vďaka citlivým ovládacím pákam, dedikovaným tlačidlám a dosahu až 5 km. Ponúka dedikovaná tlačidlá pre uvoľnenie uzávierky, štart / stop pre natáčanie, tlačidlo pre zastavenie Phantoma vo vzduchu počas autonómnych letových režimov, otočné ovládače pre klopenie stabilizovaného závesu a nastavenie kamery. Ďalej má dve programovateľné tlačidlá, takže si môžete upraviť ovládač podľa svojich potrieb.

* Maximálny dosah testovaný v otvorených miestach bez rušenia a môže sa meniť v súvislosti s miestnymi obmedzeniami.